Ștefan Andrei

Eu

Ștefan ANDREI alege EU, adică luminile si umbrele sistemului interior, subiectiv al liderului. Un workshop despre explorarea aptitudinilor, emoțiilor, concepțiilor proprii, a modului preferat de cunoaștere și legătura cu eficacitatea asupra sa, a organizației și a mediului social.

Participanții își vor identifica propria tipologie de lider, în funcție de care analizează care sunt trei contribuții pozitive (lumină) pentru starea proprie de bine, pentru starea celorlalți din grup/organizație și ce efecte concrete are asupra grupului, organizației, mediului social. Vor ști care sunt trei atribuții negative (umbre) ale unui lider pe care le detestă sau pe care le consideră distructive, dar, mai ales, vor identifica ce tipologie de lider le-ar contrabalansa cel mai bine propriile umbre.

Madi Rădulescu

Echipa

Madi RĂDULESCU alege IT și felul în care EU acționez în exterior. Un workshop despre cum mă reflect EU ca lider în organizația mea, care îmi sunt luminile și umbrele proprii în decizii și acțiuni, dar și care sunt comportamentele pe care le văd ceilalți.

Voi afla cine sunt eu, ca lider influențat de luminile și umbrele mediului în care conduc, dar și luminile și umbrele pe care le proiectez prin propriile filtre. Care este “adevărul” meu ca lider in lumina echipei, a proceselor pe care le folosesc, a culturii pe care o dezvolt și a felului în care fac diferența în viziunea și strategia mea, la nivel macro. Un workshop despre ambiguități și contradicții.

Rodica Obancea

Noi

Rodica OBANCEA alege NOI, adică ceea ce creăm împreună în organizație, cultura organizațională. Un workshop care își propune dezvoltarea conștiinței organizaționale în relație cu cultura creată și modul în care aceasta are impact în calitatea leadership-ului nostru. Este un workshop de 360 de grade, în care vom descoperi perspective noi despre modul în care cultura expusă și cea trăită în realitate se reflectă în prezența și performanța noastră în organizație ca lideri. La finalul workshop-ului, vei înțelege care sunt forțele luminoase din organizație care pot contribui la maximizarea rezultatelor tale, dar și care sunt locurile întunecate care au potențial de dezvoltare pentru tine, ca lider.

Mihai Stănescu

Organizaţia

Mihai STĂNESCU alege IT`S și felul în care EU și grupul (NOI) conducem o organizație. Sau o țară (IT`S). Un workshop care oferă participanților o experiență si insight despre lumini si umbre în cadranul organizațional. Pe ce pune organizația lumina și ce ține în umbră? Ce obișnuiește organizația să scoată la lumină? Care este cea mai bună lumină pentru organizație?

Ne propunem să aducem la lumină și să ne uităm din diferite perspective la aspecte pe care le considerăm normale, uzuale în actul de leadership, dar care ne provoacă într-un joc perpetuu de lumini și umbre: psihologia și comportamentul oamenilor pe care îi conducem, cultura organizației și sistemele de business în care lucrăm. Vom oferi o experiență de reflecție, învățare, interacțiune, joc și schimb de idei.

EU

ECHIPA

NOI

ORGANIZAŢIA

AGENDA

08:45 - 09:15

Înregistrarea Participanților

09:15 - 09:30

Sesiune introductivă
Ștefan Andrei, Madi Rădulescu,
Rodica Obancea, Mihai Stănescu

09:30 - 09:45

Keynote Speakers:
Costin Trîmbițașu, Plant Manager, Product Grup Trim
Liliana Bica, HR Plant Manager, Product Grup Trim, Adient

09:45 - 10:45

WORKSHOP 1 - Ștefan Andrei

10:45 - 11:00    Pauză de cafea

11:00 - 12:00

WORKSHOP 2 - Madi Rădulescu

12:00 - 12:15    Pauză de cafea

12:15 - 13:15

WORKSHOP 3 - Rodica Obancea

13:15 - 13:30    Pauză de cafea

13:30 - 14:30

WORKSHOP 4 - Mihai Stănescu

   Concluzii
15:00 - 16:30    Lunch și socializare

Sponsori

Fii partenerul nostru la evenimentele comunității de lideri din România!
Gazdă

Partener VIP

Participanţi RExS Bucureşti 2017

Parteneri

Parteneri media